Тежко сексуално престъпление е разтърсило обществото в Австрия. 12-годишно момиче е

...
Тежко сексуално престъпление е разтърсило обществото в Австрия. 12-годишно момиче е
Коментари Харесай

Българин е изнасилвал системно 12-годишно момиче във Виена: Разтърсващи подробности

Тежко   полово закононарушение е раздрусало обществото в Австрия . 12-годишно момиче е било редовно изнасилвано от група момчета на възраст сред 13 и 18 години . Разследващите считат, че главният причинител е 16-годишен българин , предава немското издание „ Билд “. Според сведения на полицията във Виена, изнасилванията са се случвали няколко пъти седмично в продължение на няколко месеца .

Въпреки че сънародникът ни е разпознат като главен причинител , той е бил освободен от ареста и се е върнал назад в България дружно със фамилията си . Според юриста му, по време на разпита в полицията, младежът е признал , че е имал полов контакт с момичето, само че твърди, че е станало по взаимно единодушие .

Сред останалите обвинени за присъединяване в закононарушението са жители на Сирия , Турция и Италия . Адвокатът на жертвата Саша Флатц разяснява:

„ За детето е доста мъчно да приказва и е належащо време, до момента в който в действителност може да опише всичко. Те даже са наели хотелска стая, с цел да я малтретират и изнасилват. Не са я пуснали да си тръгне. Не е допустимо да се каже какъв брой тъкмо са били участниците. Варират от 13 до 17. “

Шокиращото закононарушение е предизвикало огромна паника и отклик на публичното мнение по отношение на наболяли въпроси за сигурността на децата в днешно време.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР